Zoekprofielen

Een zoekprofiel is een zoekopdracht die u automatisch en regelmatig laat uitvoeren. De resultaten worden u per e-mail toegestuurd. Zo kunt u op de hoogte worden gehouden van aanwinsten, van nieuwe records of andere wijzigingen in een collectie.

Een zojuist uitgevoerde zoekopdracht kunt u opslaan als zoekprofiel via de knop Schrijf profiel op het tabblad Resultaten.

Hier op het tabblad Zoekprofielen ziet u ofwel een overzicht van door u opgeslagen profielen of de opties die u per zoekprofiel kunt instellen.

In het overzicht ziet u de beschrijvingen (namen) van de verschillende profielen. (Klik op de rode kruisje links van een beschrijving om dat zoekprofiel te verwijderen.) Klik op de beschrijving van een zoekprofiel om de opties ervoor te openen; u kunt er naar behoefte wijzigingen in aanbrengen, en die opslaan via de knop Update. Als u een nieuw profiel wilt opslaan, dan moet u eerst deze opties ervoor instellen. De opties zijn de volgende:

- Onderwerp: geef een beschrijving/naam voor dit profiel op, die de zoekopdracht goed omschrijft.

- Frequentie: kies hier hoe vaak u de zoekopdracht uitgevoerd wilt hebben.

- Beperking: u kunt het zoekresultaat van de zoekopdracht verder beperken tot alleen Nieuwe records (sinds de vorige keer dat dit zoekprofiel werd uitgevoerd), of tot Nieuwe of gewijzigde records (sinds de vorige keer dat dit zoekprofiel werd uitgevoerd).

- Verloopdatum: geef een datum op waarop het regelmatig uitvoeren van dit zoekprofiel moet worden beƫindigd. Klik op het pictogram van de kalender om een datum uit te zoeken.

- Uitgesteld: als u voorlopig geen zoekresultaten wilt ontvangen, bijvoorbeeld omdat u op vakantie gaat, zet dan Uitgesteld op Ja. Pas wanneer u Uitgesteld weer op Nee zet, wordt dit zoekprofiel weer uitgevoerd.

Klik op de knop Update om het profiel met deze instellingen op te slaan.

Afmelden

Als anderen na u gebruik maken van deze webapplicatie, dan moet u uitloggen via de knop Afmelden. Zo kunnen anderen niet uw persoonlijke gegevens inzien.

Bij het sluiten van alle internet-browservensters wordt u automatisch uitgelogd.